Telefon & jour

070-791 07 10

E-post

info@nordicrelining.se

Adress

Vallavägen 4, 791 42 Falun

Våra tjänster

Spolbil

Vi har Spolbilar med dygnet-runt-jour!

Här hjälper vi er både med akut och långsiktig spolning. Våra arbetsmetoder kommer våra kunder få se hur det ser ut innan spolningen och efter spolningen Detta för att vi vill säkerställa att inga skador på befintliga rör har blivit under stamspolning, underhållsspolningen eller rörinfodringen. Vi är övertygad att våra kunder ska få del av vår process för att känna sig trygga.

Vi dokumenterar hela processen då våra kunder är viktiga. När vi finner avvikelser, så kommer vi delge information och förslag på vilka metoder som kan vara mest fördelaktigt för vår kund. Detta för att vi tror på långsiktiga dialoger med våra kunder.

Vi har sett att många av våra kunder besparar stora kostnader på att underhålla sina avloppsledningar. För dig som upplever att det kluckar i handfatet, det bubblar lite eller du upplever en lukt. Vårt bästa tips är att vänta inte för länge. Vi tar gärna en första dialog och lämnar alltid ett pris till dig som inte överraskar när fakturan kommer. Givetvis kan vi gå igenom samtliga ledningar i fastigheten eller bostaden. Här håller vi en transparant dialog och det är viktigt att vi upptäcker brister i god tid, så slipper det bli kostsamma konsekvenser senare.

Har ni stopp i avlopp har vi spolbil

Nordic Relining fixar avlopp, ventilationer och skorstenar. Vi erbjuder professionell spolservice, underhållsspolning & högtrycksspolning. Vi filmar ​avlopp gratis och ger en kostnadsfri offert. Välkommen, vi arbetar i Rättvik och hela Dalarna!