Telefon & jour

070-791 07 10

E-post

info@nordicrelining.se

Adress

Vallavägen 4, 791 42 Falun

Om oss

Den totala lösningen när det kommer till avlopp

Hos oss möter du ingen säljare som lovar massa saker. När du kontaktar oss så är det en av våra utförare som är specialist inom området som kommer förbi. Personen du möter vet vad som krävs och hur processen funderar och bör utföras. Vi låter våra kunder vara med i hela processen med då vi är övertygad om vi undviker alla missförstånd och onödiga extra kostnader. Vi skapar alltså en trygg miljö och inga onödiga mellan händer. Vilket är både tids och kostnadsbesparande för båda parter.

Vår vision

Vi vill eftersträva en klimatpåverkan med en digitalisering som våra kunder kan vara med och påverkare. Vårt mål är att erbjuda rikstäckande tjänster med ett brett utbud av spoltjänster, relining av VA, ventilations, skorstenar och rörinspektion. Vårt ansvar är att få varje kund nöjd. Där våra anställda är trygga med en god arbetsmiljö. Vi har en arbetsmodell i att reducera miljöpåverkan med hög kvalité, löpande utbildningar och långsiktiga lönsamma affärsrelationer.

Vår affärsidé

Vi arbetar nära våra kunder för att driva en utveckling som bespara onödiga kostnader. Ett samhälle där alla människor ska ha rent vatten och ren luft för den bästa hälsa.